Ontdek onze huisgemaakte maaltijden
Menu
Voorgerecht
Zomerse krabcocktail
met een oosterse toets
*Tussengerecht
Scampi & spitskool
een soepje van klasse, crème fraîche
Hoofdgerecht vlees
Diamanthaas
perfect gegaard rundvlees, saus van rode wijn, subtiele tint van dragon
Hoofdgerecht vis
Vangst van de dag
met finesse afgewerkt door de chef
Dessert
Verse aardbeien
gemarineerd in basilicum en zwarte peper
afgewerkt met romig vanille-ijs
3-gangen €52
*4-gangen €60
Menukaart
Voorgerechten | |
---|---|
Carpaccio ossenhaas (flinterdun gesneden rundvlees, balsamico, truffelmayonaise) | €18,50 |
Vitello tonnato (kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes, fijn gesneden groenten) | €18,50 |
Scampi aglio e olio | €19,50 |
Gerookte zalm bonbon gevuld met burrata | €19,00 |
Bisque van kreeft en langoustine | €15,00 |
Scampi & spitskool, soepje met klasse afgewerkt door de chef | €12,00 |
Oosterse steak tartaar, handgesneden à la minute | €19,00 |
Frisse carpaccio van tomaat, overvloed van grijze garnalen | €21,00 |
Zomerse oesters, 6 stuks (beperkte voorraad) | €24,00 |
Pasta | |
---|---|
Pasta pomodoro met burrata | €21,00 |
Linguine scampi met verse lookroom | €24,00 |
Italiaanse cannelloni, gevuld met gekruid vlees, tomatensausje | €19,50 |
Tagliata van biefstuk met pasta aglio olio | €29,00 |
Tagliata van ossenhaas met pasta aglio olio | €39,00 |
Hoofdgerechten | |
---|---|
Sate op Indonesische wijze (geserveerd met atjar) | €22,00 |
Malse biefstuk, saus naar keus | €33,00 |
Chateaubriand, dungesneden ossenhaas, saus naar keus | €39,59 |
Diamanthaas, saus van rode wijn | €34,50 |
Tonijn op oosterse wijze | €36,00 |
Steak tartaar op oosterse wijze | €28,00 |
Vangst van de dag, met finesse afgewerkt door de chef | €33,50 |
Krokant gebakken zeetong | €45,00 |
Bij het biefstuk en de chateaubriand heeft u keuze uit peperroom, champignonroom of stroganoffsaus Alle gerechten worden geserveerd met zelfgemaakte aardappelkroketjes, handgesneden frietjes, of pasta |
Dessert | ||
---|---|---|
Dame blanche | €10,50 | |
Affagato met kahlua en crumble (koffiedessert bereid door Joni) | €10,50 | |
Sabayon van amaretto min. 2 personen (prijs per person) | €13,50 | |
Kaasplankje | €13,50 | |
Huisgemaakte chocomousse | €12,00 | |
Zomerse sgroppino | €13,00 | |
Verse aardbeien, gemarineerd met basilicum, zwarte peper, afgewerkt met romig vanille-ijs | €12,00 |
Uw vragen zijn welkom
Hebt u nog een vraag voor de uitbaters van Bistrobar Puur in Lanaken? Of wil u misschien een reservatie vastleggen in ons restaurant? Geen probleem, contacteer ons via de contactpagina van deze website komt uw vraag zeker en vast bij de juiste mensen